Karaisalı Anaokulu

Vizyon: Kreş ve Anaokulumuz, 21. yüzyılda Türk Milli Eğitiminin ilkeleri ve hedefleri ışığında , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yaşamı seven, sevgi dolu, iyimser, olaylar karşısında kendine güvenen kendine ve çevresine saygılı, araştırıcı, yaratıcı bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden ve kullanabilen, sorumluluk anlayışı ve öz- denetimi gelişmiş, düşünsel, duygusal, sosyal ve bedensel yeterliliklerini en üst düzeyde geliştirerek topluma yararlı bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR anlayışında olan Kreşimizde yaşayarak ve deneyerek öğrenmenin keyfini tattıracak ortamlarda ÇOCUK MERKEZLİ EĞİTİM uygulanmaktadır Bu anlayışta çocukların gelişimsel özellikleri göz önünde bulundurularak sevgi dolu yaklaşımla onlara yaşayarak ve uygulayarak öğrenme fırsatı verilmektedir. "OYUN" Çocukların tüm dünyasıdır yaşamı oyunla öğrenirler bizde bunu değerlendirerek oyunu çocuğun fiziksel, psikomotor, duygusal, sosyal, zihinsel ve dil gelişiminde araç olarak kullanmaktayız. YETENEKSİZ ÇOCUK YOKTUR HER ÇOCUĞUN MUTLAKA FARKLI BİR ALANDA YETENEĞİ VARDIR. Önemli olan bu küçük yaşlarında hangi konuda yetenekli olduklarını bulup çıkarmak ve çocukları o konuda yönlendirmektir. Eğitim sürecimizde bu konuda yaptığımız çalışmalarla başarılı, mutlu ve gururluyuz...

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu: 07:15-12.15 Öğle Grubu : 12.45-17:45
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karaisalianaokulu.meb.k12.tr

Adres - SELAMPINAR MAH. CELAL GEÇİOĞLU CAD. KARAISALI ANAOKULU BLOK NO 6 KARAİSALI / ADANA

Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - Karaisalı

Ulaşım Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir