Fatma GÖÇER - Okul Müdür Vekili

İlkokul eğitimini Karaisalı Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulu´nda ve Karaisalı Atatürk İlkokulu´nda ortaokul eğitimini Karaisalı Cumhuriyet Ortaokulu´nda lise eğitimini Karaisalı Çok Programlı Lisesi´nde tamamladı. 2011 yılında Muş Alparslan Üniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümünden mezun olup ilk öğretmenliğini Muş 100. Yıl Zafer İlköğretim Okulu´nda yapmıştır. Daha  sonra Muş Özel Yeni Çağdaş Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi´nde çalışmıştır. 2012 yılı şubat ayında ilk atama ile Muş Merkez Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu´nda göreve başlamıştır.  Sonraki yıllar Muş Merkez Kız Yatılı Bölge Okulu, Muş Lale Anaokulu, Muş Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Adana Köklüce İlkokulu, Karaisalı Anaokulu´nda, Karaisalı Beydemir İlkokulu´nda görev yaptı. Okulumuza 2022 Eylül ayında müdür yardımcısı olarak atandı. 2023 yılı Eylül ayı itibari ile de okulumuzda müdür vekili olarak görev yapmaktadır.